Contactgegevens:

Even voorstellen…

Up2You

Prins Clausstraat 30a
9422 GN Smilde

Gsm:    06 462 762 41 
E-mail:  info@up2you.info

Mijn naam is Anja Doorenbosch-Nijkeuter en sinds 10 juni 1994 getrouwd met Roland. Na 17 jaar in Veenhuizen gewoond te hebben, wonen we sinds 2011 met veel plezier in Smilde. In deze periode heb ik ook besloten om het roer om te gooien en mijn passie te volgen.

Ik geniet enorm van mijn mooie vak, de switch in mijn loopbaan ervaar ik echt als een kadootje.

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor metamorfoses, geweldig hoe iemand er geheel anders uit kan zien. Alleen maar door het toepassen van de juiste make-up, andere coupe of kleding.

Dus ben ik in 2011 begonnen met de opleiding tot visagiste en heb deze in het voorjaar van 2012 afgerond met het Anbos-diploma. November 2013 heb ik de Eco Master Stylist (Ralph Baaij in samenwerking met Maquis) met zeer goed gevolg afgerond.

Ik geniet ervan om mensen te laten stralen en het geeft me ontzettend veel energie om te zien hoe iemand gaat stralen. Iedereen is mooi!
Alleen moet je even weten hoe je dit het beste kunt aanpakken, daarbij kan ik je helpen.

In januari 2015 ben ik gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste en heb ik deze met goed resultaat afgerond. Waar ik me nu heel erg van bewust ben, is dat de relatie met wat je eet en wat je op je huid aanbrengt, zoveel met elkaar te maken heeft hoe je huidconditie is. Ik vertel je daar graag meer over. In de salon werk ik daarom ook met natuurlijke producten en zonder apparatuur. Immers je schoonheid komt van binnenuit. Ik kan je vertellen waar je op kunt letten, wat je zou kunnen gebruiken en hoe je je eigen ik kunt versterken door gebruik te maken van een mooie make up.
Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk om aangesloten te zijn bij de branche organisatie ANBOS. Hierdoor blijf ik op de hoogte van branche-ontwikkeling, maar geeft het u ook zekerheid.

In de salon kunt u terecht voor:

  • Gelaatsbehandeling met de producten van Les Gavots de Provence of S.P.A., natuurlijke huidverzorging, pure aromatherapie volgens de Franse School,
  • Bindweefselmassage
  • Massage, bijvoorbeeld hotstone in combinatie met ontspanning.
  • Aromabrasie ®, dé dieptepeeling van S.P.A., dit is een echte anti-aging behandeling.
  • Cellulite-behandeling, dit is een kuur bestaande uit behandelingen in de salon, adviezen en producten voor thuis.
  • Pakkingen
  • Make up adviezen
  • Cosmetica, thuisproducten.

Om bij te blijven en nieuwe technieken te leren volg ik geregeld trainingen, wilt u direct weten welke trainingen dit zijn, volg mij dan op Facebook of Instragram. Maar natuurlijk vertel ik u er in de salon graag over.

Mocht u geïnteresseerd zijn, boek dan eens een behandeling, dan ervaart u het zelf.


Bekijk voor beschikbaarheid de online agenda, de bovenstaande openingstijden geven een idee, maar dit kan afwijken door trainingen of opleidingen. Staat uw gewenste moment ook niet in de online agenda beschikbaar, neem dan gerust contact op met mij. Dan kunnen we samen kijken naar een mogelijkheid.

Mail ons met uw vragen