Behandelingen

U kunt kiezen uit de onderstaande behandelingen, past het echter niet bij uw wensen, boek dan een behandeling die past bij uw tijd, dan overleggen we voor de behandeling wat uw wensen zijn. 

Kadobonnen

Wil je iemand verrassen met een leuk kado?
Geef dan eens een kadobon!

Een kadobon kun je voor elk gewenst bedrag krijgen vanaf €10,-. De ontvanger kan het inwisselen voor een behandeling, maar ook voor een product.

Heb je een kadobon gekocht met daarop een waarde dan is deze onbeperkt geldig. Heb je een kadobon met daarop een specifieke behandeling, dan is hij beperkt geldig. Echter je kan deze nog altijd verzilveren, dan kijken we welk bedrag er bijbetaald moet worden óf pas ik de behandeling aan. It's Up2You!

Het is fijn als je van te voren even laat weten wanneer je een kadobon op komt halen, dat geeft mij te tijd om er een mooi kado van te maken. Bel gerust of boek hieronder: bestellen kadobon.


Extra kosten:

Het is mogelijk dat ik naar u toekom, daarvoor reken ik extra kosten. Als visagiste kunt u mij inhuren voor evenementen, vraag daarvoor een offerte aan. Ook voor bruidsvisagie kom ik op de dag zelf naar u toe, maar daarvoor hebben we van te voren een prijs afgesproken. Daar komen dan geen extra kosten meer bij.

Voor alle andere werkzaamheden geldt onderstaand tarief.

Buiten een straal van 10 km vanaf Smilde (postcode 9422) € 0,35 ct/km .
Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten, tenzij anders aangegeven.


annuleren

Indien u een afspraak wilt annuleren?

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat dit dan zo vroeg mogelijk weten.
Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren ben ik genoodzaakt om 50% van de geboekte behandeling in rekening te brengen.